Onder de Schemerlamp

Onder de Schemerlamp

Iedere maand organiseren we bij Koffiehuis de Goede Morgen Onder de Schemerlamp.
We bundelen onze artistieke krachten en toveren het koffiehuisje om tot huiskamer atelier. Uitvoerend kunstenaars tonen ons een eigen kunstwerkje in intieme setting, als onderzoek, concertje, lezing, gedicht, lied, concert, dans… en daar mogen wij van meegenieten.

Tijd: vanaf 17:00 tot ongeveer 20:00
€30,- inclusief lekker eten en programma
Reserveren via: info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Dit keer op zondag 16 april mogen we genieten van:

Fee Reynaert & Medemens
WOORDEN OM IN TE WONEN | POËZIECONCERT 

Alles is altijd oneindig genuanceerd ~ Medemens 
Fluisteren is het mooiste Nederlandse woord ~ Fee Reynaert 

Woorden om in te wonen is een avondvullend programma met poëzie en muziek door Medemens (Annick Sickinghe en Kathlyn Wuyts) en Fee Reynaert. In Woorden om in te wonen belichamen zij de kracht van onze taal door middel van theater, kleinkunst en jazz. Ze spelen elk een set van ongeveer 45 minuten, aan elkaar gebreid met gedichten en gezamenlijke nummers. Het belooft een avond te worden vol verwondering, verstilling en verbinding. 
 
Zangeres en dichteres Fee sorteert haar innerlijke dialogen. Ze deelt op kwetsbare wijze haar verhaal door middel van Nederlandstalige nummers, waar verschillende muziekstijlen en poëzie samenkomen. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van haar vragen en vondsten. 
Medemens bestaat uit theatermaker/schrijver Kathlyn Wuyts en muzikant/filmmaker Annick Sickinghe. Ze schrijven Nederlandstalige liedjes en verhalen en maken beeldend werk vanuit de oneindige verwondering die ze voelen voor voor de wereld en voor het bestaan. In hun intieme concerten verwerken ze theatrale elementen, dragen ze gedichten voor en voeren ze gesprekken met het publiek. 

Boek een kamer
Tuinhotel tralala