Het Symposium van de Liefde

Het Symposium van de Liefde

Op zaterdag 13 mei organiseert Tralala een filosofisch diner over de liefde! Al sinds de oudheid verwonderen filosofen zich over dit allesomvattende thema. Want wat is liefde nu precies? En hoe ‘heb je lief’? Filosoof Jacob Koolstra (Erasmus Universiteit, The School of Life) neemt je mee door het Symposium van Plato, één van de oudste filosofische werken over dit thema. Een interactieve avond waarin filosofie moeiteloos wordt afgewisseld met theater, muziek, poëzie, goede gesprekken en heerlijk eten van de chefs van Tralala. Kom je ook denken, eten, praten, zingen, drinken en misschien zelfs dansen?

Tijd: vanaf 16:00 tot ongeveer 21:30
€55,- inclusief 3-gangendiner en het programma
Reserveren via: info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Filosofie: Jacob Koolstra (1990) is filosoof en docent. Hij werkt onder meer voor de School of Life, het ROC van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn werk als docent doet hij onderzoek naar weerstand in het mbo.

Muziek en poëzie: Janneke Rinzema, Jelle en Anna KoolstraTheater: Sam Koppenol

Boek een kamer
Tuinhotel tralala