Onder de Schemerlamp

Onder de Schemerlamp

Iedere maand organiseren we bij Koffiehuis de Goede Morgen Onder de Schemerlamp.
We bundelen onze artistieke krachten en toveren het koffiehuisje om tot huiskamer atelier. Uitvoerend kunstenaars tonen ons een eigen kunstwerkje in intieme setting, als onderzoek, concertje, lezing, gedicht, lied, concert, dans… en daar mogen wij van meegenieten.

Tijd: vanaf 17:00 tot ongeveer 20:00
€30,- inclusief lekker eten en programma
Reserveren via: info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Dit keer op zondag 17 september verwelkomen wij:

Adrian Kraft:
In brieven aan dierbaren en reflecties op het leven laat Adrian Kraft zijn gloedvolle songs klinken. Na een muzikale reis met verschillende tours met verschillende bands, vindt de singer-songwriter zijn bestemming bij zijn beginpunt: gewapend met alleen zijn gitaar en krachtige stem waant hij zich het krachtigst, omringt door invloeden van indierock, pop en r&b. Op 11 november verschijnt Adrian Kraft zijn 2e solo album in de vormvan een EP met 4 nieuwe song.

Has Drijver:
Voormalig acteur en muzikant die meer dan 25 jaar speelde, zong en musiceerde bij grote en kleine gezelschappen in ons land. Bij Het Nationale Toneel, maar ook veel bij het jeugdtoneelgezelschap Maccus en theaterspektakelgroep Vis-à-vis. Kortom voor grote en kleine mensen.  
Door veel verhalen te vertellen op scholen ontstond de liefde voor het lesgeven en inmiddels staat hij voor de klas op een basisschool. Waar hij ook verhalen gebruikt bij het lesgeven. 
De liefde voor verhalen was er altijd al…  
Samen met zijn toehoorders stapt hij in een nieuwe wereld. Hij weet meestal ook niet precies waar ze uit gaan komen en dàt maakt het juist zo spannend voor iedereen! 

CONTACT & ROUTE

TUINHOTEL TRALALA

Vinkenkade 75
3645 AP Vinkeveen
+31 (0)294 282814

MET DE AUTO, VANAF DE A2

Je kunt het beste ‘Vinkenkade 75’ in uw routeplanner invoeren (in plaats van Tuinhotel Tralala). Zodra je van de A2 afgaat, zijn de borden richting het Tuinhotel duidelijk aangegeven. Na de rotonde sla je rechtsaf bij het bord waar ‘Tuinhotel Tralala’ op staat aangegeven.
Je kunt doorrijden totdat je de parkeerplaatsen aan de linkerkant ziet, daar kun je jouw auto gratis neerzetten.

Boek een kamer
Tuinhotel tralala