Ouder & Kind op Avontuur

Ouder & Kind op Avontuur

De Meivakantie Special! Op 2, 3 & 4 mei kun je samen met je kind op avontuur bij Tralala. We hebben een actief, (ont)spannend en méga gezellig programma bedacht om er even lekker samen op uit te gaan.

🛌🏻 2 nachtjes, inclusief verzorgt programma en eten (2x ontbijt, 2x lunch en extra leuk: 2x diner dat jullie samen maken met behulp van onze kok en daarna lekker kunnen opsmikkelen!) exl. drankjes
🛟
Voor kinderen vanaf 6 jaar (zwemdiploma in ieder geval noodzakelijk)
➡️
Boek HIER

Tussen het programma door zijn er genoeg leuke dingen te doen. 🎲🛝🛶💤🎣🤿
Zo hebben we mega veel spelletjes die je kunt spelen in het tuincentrum, of gewoon bij je eigen caravannetje/huisje. Meer zin in wat actie? Pak onze kano’s/sups en ga gezellig de plas op. Ook kun je fijn bij Koffiehuis de Goede Morgen (gelegen naast Tralala), bijvoorbeeld een lekker stuk huisgemaakte appeltaart eten en genieten bij ’t haardvuur op de zachtste bank ooit. Bij mooi weer zit je daar heerlijk met je gezicht in de zon op het terras. Wandelen over Eiland 1 en 2 kan altijd, hangen in de hangmat ook of toch even lekker niksen? Niks MOET alles mág en kán.

Boek hier, nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar events@tuinhoteltralala.nl

Dit gaat zo leuk worden, mis het niet! Zie hieronder het programma:

Boek hier, nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar events@tuinhoteltralala.nl

Boek een kamer
Tuinhotel tralala