Onder de Schemerlamp

Onder de Schemerlamp

Iedere maand organiseren we bij Koffiehuis de Goede Morgen Onder de Schemerlamp.
We bundelen onze artistieke krachten en toveren het koffiehuisje om tot huiskamer atelier. Uitvoerend kunstenaars tonen ons een eigen kunstwerkje in intieme setting, als onderzoek, concertje, lezing, gedicht, lied, concert, dans… en daar mogen wij van meegenieten.

Dit keer zondag 19 maart mogen we genieten van:

// Has Drijver
was acteur en muzikant die meer dan 25 jaar speelde, zong en musiceerde bij grote en kleine gezelschappen in ons land. Bij Het Nationale Toneel, maar ook veel bij het jeugdtoneelgezelschap Maccus en theaterspektakelgroep Vis-à-vis. Kortom voor grote en kleine mensen.
Door veel verhalen te vertellen op scholen ontstond de liefde voor het lesgeven en inmiddels staat hij voor de klas op een basisschool. Waar hij ook verhalen gebruikt bij het lesgeven.
De liefde voor verhalen was er altijd al…

Samen met zijn toehoorders stapt hij in een nieuwe wereld. Hij weet meestal ook niet precies waar ze uit gaan komen en dàt maakt het juist zo spannend voor iedereen!

// Maria Kraaijkamp
ziet het sinds kleins af aan al somber in. Ze is het zonsverduisteringetje in huis maar maakt er gelukkig wel muziek bij. In 2019 begon zij met cabaret en belandde vrijwel direct in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De vakjury schreef: ‘Hier staat een veelbelovend talent. Maria staat met haar nummers en droogkomische tussenteksten in de traditie van Hans Dorrestijn en Katinka Polderman maar ze weet er een eigen draai aan te geven

In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh. Door middel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat ze zien dat het ok is om je niet ok te voelen. Zou het niet makkelijker zijn als negatieve gevoelens niet gelijk opgelost hoeven te worden? Wat als het nooit beter wordt dan meh? Hoe erg is dat eigenlijk?

Tijd: 17:00 tot +- 20:00
€30,- inclusief 2 mooie optredens en heerlijk avondeten (exclusief drankjes)
Reserveer via:
info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Boek een kamer
Tuinhotel tralala