Onder de Schemerlamp

Onder de Schemerlamp

Onder de Schemerlamp in een nieuw jasje! Eerder op de dag voor een lagere prijs.
Iedere maand organiseren we bij Koffiehuis de Goede Morgen Onder de Schemerlamp.
We bundelen onze artistieke krachten en toveren het koffiehuisje om tot huiskamer atelier. Uitvoerend kunstenaars tonen ons een eigen kunstwerkje in intieme setting, als onderzoek, concertje, lezing, gedicht, lied, concert, dans… en daar mogen wij van meegenieten.

Tijd: vanaf 15:00 tot ongeveer 17:00
€15,-
Kom gezellig borrelen, er zijn ook lekkere snacks te koop!


Dit keer op zondag 22 oktober verwelkomen wij:

Eline van Oosterhout:
De ‘enig kind podcast’. Eline van Oosterhout heeft samen met FilmMoment een podcast gemaakt over enig kind zijn. Eline is enig kind en gaat in deze podcast op zoek naar de antwoorden op de vragen die haar bezig houden. 
Eline begint de podcast vanuit zowel haar eigen nieuwsgierigheid als vanuit angst. “Ik heb altijd al een broertje of zusje willen hebben. Eigenlijk droomde ik van een grote broer, omdat dit idee het meest tastbaar was voor mij; mijn ouders hebben een miskraam gehad, zo’n 1,5 jaar voordat ik werd geboren. Het was een jongetje, 7 maanden jong. Zijn naam was Robin. Ik heb  altijd gewild dat ik Robin écht als broer had gehad”.

De maatschappelijke impact die ze met deze podcast willen maken is met name op het gebied van verlies wanneer je als enige achterblijft en op het gebied van zorgtaken wanneer hier sprake van is. Hoe vang je dat op als enig kind?

Send me flowers:

Send me Flowers I asked my friends to join me in a new musical project, a visual experiment and a long-lost love of mine.Expect to get carried away by authentic indie-folk songs with a teasing dark side, that go hand in hand with playful yet very honest lyrics. For anyone who likes Kate Bush, Phoebe Bridgers and Aldous Harding. 

Oh and before I forget, please send me flowers! 

Send me Flowers instagram

Shitshow Live Video


Boek een kamer
Tuinhotel tralala