Onder de Schemerlamp

Onder de Schemerlamp

Iedere maand organiseren we bij Koffiehuis de Goede Morgen Onder de Schemerlamp.
We bundelen onze artistieke krachten en toveren het koffiehuisje om tot huiskamer atelier. Uitvoerend kunstenaars tonen ons een eigen kunstwerkje in intieme setting, als onderzoek, concertje, lezing, gedicht, lied, concert, dans… en daar mogen wij van meegenieten.

15:00-15:30/45u Anne Grootveld

15:30-16:00u Pauze

16:00-16:45u Luuk Lenders


Tijd: vanaf 15:00 tot 17:00
€15,-

Dit keer op zondag 19 november verwelkomen wij:

Anne Grootveld creëert met haar liedjes een ruimte waarin je graag een tijd wil logeren. Zowel tekstueel als muzikaal is Anne Grootveld emotioneel gereserveerd, maar toch voelt ze uiterst persoonlijk. Met een warme stem, ergens tussen Laura Veirs, Lomelda en Florist in, klinkt haar muziek toegankelijk en direct. En ook inhoudelijk nodigen gedetailleerde observaties en concrete beelden uit tot interpretatie. Anne Grootveld biedt de deken die je nodig hebt om de winter door te komen.  

&

Luuk Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met Ierse whistles, ocarina’s, accordeon, voetenpercussie, tafelbellen en pingpongballen. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd!
Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij het publiek mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.
Een kleurrijke mix van volksmuziek uit o.a. Ierland en Nederland, gecombineerd met eigen instrumentale composities.

Check hier Luuk’s website om te zien wat voor muziek hij maakt: https://luuklenders.com/muziek/muzikale-duizendpoot.html

Boek een kamer
Tuinhotel tralala