Het Symposium van de Liefde

Het Symposium van de Liefde

Op zaterdag 13 mei organiseert Tralala een filosofisch diner over de liefde! Al sinds de oudheid verwonderen filosofen zich over dit allesomvattende thema. Want wat is liefde nu precies? En hoe ‘heb je lief’? Filosoof Jacob Koolstra (Erasmus Universiteit, The School of Life) neemt je mee door het Symposium van Plato, één van de oudste filosofische werken over dit thema. Een interactieve avond waarin filosofie moeiteloos wordt afgewisseld met theater, muziek, poëzie, goede gesprekken en heerlijk eten van de chefs van Tralala. Kom je ook denken, eten, praten, zingen, drinken en misschien zelfs dansen?

Tijd: vanaf 16:00 tot ongeveer 21:30
€55,- inclusief 3-gangendiner en het programma
Reserveren via: info@koffiehuisdegoedemorgen.nl

Filosofie: Jacob Koolstra (1990) is filosoof en docent. Hij werkt onder meer voor de School of Life, het ROC van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn werk als docent doet hij onderzoek naar weerstand in het mbo.

Muziek en poëzie: Janneke Rinzema, Jelle en Anna KoolstraTheater: Sam Koppenol

CONTACT & ROUTE

TUINHOTEL TRALALA

Vinkenkade 75
3645 AP Vinkeveen
+31 (0)294 282814

MET DE AUTO, VANAF DE A2

Je kunt het beste ‘Vinkenkade 75’ in uw routeplanner invoeren (in plaats van Tuinhotel Tralala). Zodra je van de A2 afgaat, zijn de borden richting het Tuinhotel duidelijk aangegeven. Na de rotonde sla je rechtsaf bij het bord waar ‘Tuinhotel Tralala’ op staat aangegeven.
Je kunt doorrijden totdat je de parkeerplaatsen aan de linkerkant ziet, daar kun je jouw auto gratis neerzetten.

Boek een kamer
Tuinhotel tralala